Kategori
Hjem

>

Alle nyheder

>

Dørlås

Dørlås

Oct 12,2022
Dørlås
For at sikre genstandens sikkerhed skal mange steder bruge låse, såsom mange skabe. Kabinetdørlåsen er, som navnet antyder, låsen på døren til skabsdøren. Kabinetskuffen skal låses, og stormagasinet i stormagasinet kræver, at dørlåsen skal sikre, at varerne indeni ikke ledes af får, og garderoben har også brug for dørlåse for at sikre, at nogle privatlivets fred for ejeren.

Cabinet Door Lock Producent


Kabinetets dørlås produceret af Guangzhou Caihong -teknologi er ikke dårlig. Det er en professionel intelligent låsesystemproducent. Den er rig på erfaring, avanceret teknologi, holdbare og praktiske produkter og garanti for kvalitet og efter -salg såsom smarte sikkerhedsprodukter, produktion og salg. Deres produkter er vidt brugt i fitnessklubber, saunaklubber, vandparker, varme forårshoteller, golfklubber og skisportssteder, fabriksskoler og andre steder. På markedet er i det mindste mere end 1.000.000 sæt Honghong Smart Cabinet -låse i brug, produktydelsen er stabil, og det modtages godt af kunderne.


Kabinetdørlåsemodel


· Strømfordelingsboks dørlås AB102 · Distribution Box Door Lock A-99-2 · Power Distribution Box Door Lock A-99-1 · Power Distribution Box Door Lock MS-A-40 · Distribution Box Door Lock MS812-3
< Forrige
Luftt betonblok
Næste op >
Hvilken slags materiale er god?

Anbefal nyheder

Kontakt nu

Navn

Mobil

E- mail

Undergivelse

Brev