Kategori
Hjem

>

Alle nyheder

>

Hvad er fordelene og anvendelserne ved højhastigheds aksialfeltmotorer?

Hvad er fordelene og anvendelserne ved højhastigheds aksialfeltmotorer?

Dec 30,2022

Selve aksialfeltmotoren på grund af den flade struktur er aksial størrelse lille, men den er større i radial retning. som tilhører den type diskmotor. Når motorrotoren kører i høj hastighed, er den som en plade, som stiller højere krav til dynamisk balance og stabilitet.

Aksial magnetisk felt Højhastighed Motor Højhastighed

Denne forordning er bindende i alle enkeltheder og gælder umiddelbart i hver medlemsstat.

Selve aksial magnetfeltmotor er en struktur med dobbeltluft mellemrum i den magnetiske feltstruktur som følge af ændringen i magnetfeltruktur nøjagtigheden og dimensionerne i luftrummene på begge sider afgør også, om motoren kan fungere stabilt og sikkert y, Så det er især nødvendigt at være forsigtig og være opmærksom på bearbejdning og montering nøjagtighed.

Den aksiale magnetfelt højhastighedsmotor udviklet af

Xiao Xiang Elektrisk har en maksimal hastighed på 9000rpm, en maksimal effekt på 17kW og en vægt på 7kg. Systemet med tvangsluftkøling kan opfylde kravene til kraft og hastighed. Det har enestående ydeevne fordele såsom kort aksial størrelse og let vægt. Det anvendes hovedsageligt i kraftdrevet for højhastighedspumper eller andre applikationer, der kræver højhastighedsdrift.

Aksial magnetfelt højhastighedpumpe motor med højhastighedspumpen

Anvendelse

Aksial magnetfelt højhastighedsmotor har godt løst behovet for drivmotor til højhastighedspumpe, Så på hvilke aspekter kan det anvendes?

, For eksempel den Boston power dansende tobenet robot Atlas, som er meget populær på internettet, bruger en højhastighedsmotor til at drive en hydraulisk pumpe som strømkilde. Hele kernen del er 5kw og vejer 5kg, som kan møde forskellige vanskelige bevægelser af Atlas robot.

Atlas elektrisk driv hydraulisk systemet med atlas elektrisk driv

, Selvfølgelig omfatter også den kinesiske version af robothunden. Det bruger også en aksial magnetfelt højhastighedsmotor som energikilde til at drive den hydrauliske pumpe til at generere tilstrækkelig pressen sikre for hele systemet til at drive den hydrauliske stang af hver fælles til at udføre forskellige bevægelser.

Aksial magnetiske felt Hydrauliske motordrev Big Hund

Andre anvendelser såsom byggemaskiner, landbrugsmaskiner, specialkøretøjer osv. kan bruge motordrevne hydrauliske systemer, som har en meget bred anvendelsesudsigt.

Elektrisk driv hydraulisk udstyr

< Forrige
Succesfuld realisering af fremad og omvendt rotation aksial flux motor
Næste op >
Praksis med Leek Cake

Anbefal nyheder

Kontakt nu

Navn

Mobil

E- mail

Undergivelse

Brev