Kategori
Hjem

>

Alle nyheder

>

Hvor meget koster temperaturen på en bærbar CPU?

Hvor meget koster temperaturen på en bærbar CPU?

Oct 27,2022
Hvor meget koster temperaturen på en bærbar CPU?
Når nogle brugere spiller spil eller ser høje -definitionsfilm med bærbare computere, kan computeren føles varm. Dette er faktisk forårsaget af den høje temperatur på den bærbare computer CPU. Så hvor meget koster temperaturen på den bærbare CPU? Lad os se på det sammen.

Hvor meget er temperaturen på en bærbar CPU?


1. Miljøtemperatur. Især om sommeren når CPU -arbejdstemperaturen mere end 70 grader i fuld hastighed. Selvom denne temperatur er acceptabel i en kort periode, hvis den bruges i lang tid, vil den påvirke CPU'ers levetid, så den er bedst at lukke computeren og hvile. Om vinteren er det lidt bedre, og temperaturen er generelt 30 grader, så omgivelsestemperaturen har en stor indflydelse på CPU -temperaturen.
2. CPU -ventilatorkvalitet og værtsmiljø. Mennesker, der bruger flere computere, vil vide, at hvis CPU's varmeafledningsventilator drejer meget langsomt, vil det alvorligt påvirke afkøling af CPU'en, hvilket resulterer i CPU'ers høje temperatur. Relativt, hvis design af værtschassisvindkanalen er urimelig, kan den interne varme ikke udledes i tide, hvilket også vil få CPU -temperaturen til at være meget høj, hvilket er den samme som at ventilatoren drejer for langsomt.
3. Kør store spil eller high -definitionsfilm. At køre store spil eller høje -definitionsfilm kan føre til CPU'ers feber, øge efterspørgslen efter udstødningsluft og naturligvis forårsage CPU -høje temperatur. Mange mennesker vil bruge overklokke på computeren, hvilket let kan få CPU'en til at varme, fordi når overklokken først er brugt, skal CPU'ers arbejdsspænding øges. Vil stige naturligt.


Hvad er den bærbare CPU


Generelt er det normalt, at den notesbog CPU -temperatur kontrollerer inden for 30 grader efter opvarmning. Hvad er opvarmningen 30 grader? Faktisk er det meget enkelt. Det er den ideelle situation at kontrollere den bærbare CPU -temperatur inden for 55 grader ved 25 grader.
Imidlertid overstiger faktisk temperaturen på den bærbare CPU ofte denne temperatur, især når man kører et stort spil eller ser på højfinitionsfilm, stiger den bærbare CPU -temperatur meget hurtigt. Faktisk er det ikke nødvendigt at bekymre sig om dette. De aktuelle CPU -brugstemperatur -resistente materialer og temperaturen på mere end 60,70 grader er ikke en stor ting for CPU'en.
Selvfølgelig er den bærbare computer ikke kun sammensat af CPU'en såvel som andre komponenter såsom bundkortet. CPU'en er i et miljø med høj temperatur i lang tid, hvilket vil have en vis indflydelse på andre komponenter på bundkortet, som vil endda påvirke levetiden. Under normale omstændigheder er den normale temperatur på den bærbare computer generelt mellem 40-80 grader. Hvis CPU-temperaturen overstiger 70. eller endda 80 grader, skal du kontrollere, om der er et problem med computeren.
< Forrige
Hvordan man spiser huaihuahua
Næste op >
Praksis med familie grill

Anbefal nyheder

Kontakt nu

Navn

Mobil

E- mail

Undergivelse

Brev