Kategori
Hjem

>

Alle nyheder

>

Notebook Computer Wifi kan ikke tilsluttes

Notebook Computer Wifi kan ikke tilsluttes

Oct 27,2022
Notebook Computer Wifi kan ikke tilsluttes
I processen med at bruge bærbare computere kan nogle brugere muligvis støde på en situation, hvor den bærbare pct WiFi ikke kan tilsluttes. Dette kræver en omhyggelig kontrol for at finde de relevante grunde, finde problemet og løse det målrettet. Så hvad skal jeg gøre, hvis den bærbare computer -wifi ikke kan tilsluttes? Lad os se på det sammen.

Notebook Computer Wifi kan ikke tilsluttes: Systemversionen er forkert


Hvis det operativsystem, der bruges af den bærbare computer, er for gammelt, selvom dette system ikke vil påvirke det trådløse netværkskort på overfladen, i den faktiske applikation, vil du opdage, at selvom du vælger det 11N trådløse netværkskort, vil du stadig vises trådløst Brug af WPA- eller WPA2 -krypteringstilstand. Hvis netværket ikke kan tilsluttes, ligger problemet i systemversionen.
Ifølge Microsofts data, selv om WindowsXP vil understøtte WPA- og WPA2 -protokollerne efter at have spillet SP1 -patch, er der stadig nogle problemer med SP1s kompatibilitet med WPA/WPA2 i praktiske applikationer, og der vil stadig være uoprettelig. Løsningen er at opgradere operativsystemet. Uanset om det er Windows7.Vista eller XPSP3, kan de give god support til WPA- og WPA2 -protokoller for at sikre, at dit trådløse netværkskort let kan oprette forbindelse til WPA/WPA2 -krypteringsnetværket.


Notebook Computer WiFi kan ikke tilsluttes: IP -adresseindstillinger er forkerte


Kontroller, om IP -adresseindstillingerne er korrekte. Hvis en fast IP -adresse er indstillet manuelt, bruger det trådløse netværk normalt DHCP -automatisk distributionsmetode til at oprette forbindelse til computerens kontrolpanel -Network -forbindelsesindstilling -Wireless Network Connection -Right -knap -egenskaber -set -sæt TCP/IP -protokol -IP -adresse og standard gateway/DNS er alle tilgængelige til automatisk erhvervelse.
Bekræft, om man skal tænde for MAC -filtrering. Gå ind i routeren og kontroller, om routeren er filtreret af MAC -adressen. Hvis MAC -filtrering er aktiveret, kan den lukkes, eller MAC -adressen på det trådløse netværkskort på din notesbog kan tilføjes. Essensen Normalt er IP -adresseindstillingsfejl et almindeligt problem. De fleste notebook WiFi kan ikke oprette forbindelse til denne grund.
< Forrige
Quails praksis
Næste op >
Hvordan man spiser huaihuahua

Anbefal nyheder

Kontakt nu

Navn

Mobil

E- mail

Undergivelse

Brev