Kategori
Hjem

>

Alle nyheder

>

Stegt andovn

Stegt andovn

Oct 27,2022
Stegt andovn
Den stege andovn er lavet af importerede rustfrie stålplader, hvilket er meget praktisk at betjene og reducere gasforbruget. Mange nye typer stege andovne, såsom gas. Elektrisk opvarmning osv., Brug en stor mængde råmaterialer i rustfrit stål, vælger tænding med høj kvalitet, motorisk, bredt og fint glasvindue, gennemsigtig og intuitiv. Velegnet til ristning af ænder og grillet kylling såsom Beijing Roast Duck. Beer Roast Duck. Kyllingevinger. Kyllinghals og ænderhals og andre produkter er meget ideelle kødgrilleværktøjer.

Company of Roast Duck Stove


Shanghai Hengmai Food Machinery Co., Ltd.
Shanghai Hengmai Food Machinery Co., Ltd. er placeret i Nanxiang Industrial Zone, Shanghai. Det dækker et område på 30.000 kvadratmeter og har 10 millioner yuan i aktiver. Det er en meget integreret produktion og udvikling af fødevaremaskinerudvikling og udvikling og udvikling . Virksomheder har tre hundrede videnskabelige og teknologiske personale, produkter eksporteres til hele verden og de omkringliggende byer og endda eksport. Produktkvaliteten har nået nationale standarder, stærk teknisk strøm og nyt udstyr og teknologi.
Baiyun District Songzhou Lifu Food Machinery Business Department, Baiyun District, Guangzhou
Guangzhou Baiyun District Songzhou Lifu Food Machinery Business Department er en model for produktion og salg af en -stop. Virksomhedens vigtigste produkter inkluderer energibesparende skuffe tarmpulver. Stor CNC -flodpulvermaskine. I årenes løb har virksomheden været berømt hjemme og i udlandet med produkter med høj kvalitet og godt omdømme. Det er velkendt hjemme og i udlandet, og kunderne er spredt over hele verden! Forskellige energibesparelse. Høj effektivitet, sikker , Miljøvenlige produkter udviklet af LIFU. BRUGERE FORTSDAGET OG ANERKENDELING AF AUTITALITATIVE Afdelinger har opnået en række nationale patenter og produktkvalifikationscertificeringer.
< Forrige
Wild Herbin Mushroom Practice Daquan
Næste op >
Praksis med surkål fan suppe

Anbefal nyheder

Kontakt nu

Navn

Mobil

E- mail

Undergivelse

Brev